Sunday, January 18, 2009

Zile de zbucium pentru Statele Unite - un nou presdinte la Casa Alba

De astazi, toate posturile de televiziune din Statele Unite au inceput promovarea campaniei de inaugurare a noului presedinte Barack Obama. Acesta a avut astazi o calatorie spre statul Delaware unde a avut un discurs sub cerul liber in fata a mii de oameni veniti sa-l vada si sa-l asculte. Obama si-a dorit sa faca aceasta calatorie calcand pe urmele unui fost presedinte al Americii pe nume Abraham Lincoln. El crede ca Lincoln ii va purta noroc pe tot parcursul celor 4 ani de guvernamant.

Posturile de stiri au prezentat astazi intreaga sa calatorie - non-stop, urmarindu-l pina si in trenul in care se afla. Spre seara, acesta a sosit la Washington D.C unde va sta pana marti, cand acesta va fi numit "presedinte al Americii". Evenimentul urmeaza sa aiba loc in fata Casei Albe unde sunt asteptate cateva milioane de oameni si mii de jurnalisti din intreaga lume. Investitura in functie a lui Brack Obama va fi transmisa LIVE pe toate calalele de televiziune din SUA, dar si pe internet. Totodata, posturi romanesti de televiziune ca PROTV, TVR, RealitateaTV vor transmite live evenimentul de la Washington D.C. Obama urmeaza sa devina cel mai influent om de pe planeta, pentru ca el va decide soarta Americii care o va determina si pe cea a intregii lumi.

Urmeaza sa vedem cum se vor desfasura evenimentele din 20 ianuarie care vor intra in istorie. Sa speram ca totul va decurge cu succes, fara incidente negative.

"God Bless America and the whole world" - Barack Obama.

No comments: