Wednesday, June 4, 2008


Chiar daca sunt numeroase cazurile in care nu haina il face pe om, exista chiar mai multe situatii in care aceasta expresie se aplica in totalitate. Pentru prima intalnire romantica, zicala functioneaza cam in proportie de 60-70%. In primele 90 de secunde, partenera ta te va "scana" din cap pana in picioare, prima impresie fiind practic formata pe baza elementelor vizuale.

Astfel, in ceea ce priveste vestimentatia nu este indicat sa epatezi, asa cum nu este cazul sa fii foarte "sters". Poti aplica ceea ce inveti in fiecare sezon despre moda in masura in care un anumit stil te avantajeaza. Fii relaxat si totodata lasa impresia ca stilul tau vestimentar te preocupa si face parte din rutina ta zilnica. Oricarei femei stilate ii face placere sa se afiseze alaturi de un barbat care nu ii este inferior din acest punct de vedere. Asadar, iata cateva idei in legatura cu modul in care te poti imbraca pentru prima intalnire cu ea.

La picnic

Sau intr-un loc "descoperit", unde aveti posibilitatea de a admira natura. Fie ca va plimbati si mancati vata pe bat, fie ca faceti ture de lac cu barca, regula este ca tinuta ta sa fie casual. Poti purta pantalon 1/3, dar niciodata short sau blugi degradati / rupti. Pantalonii 1/3 pot fi inlocuiti si de cei lungi, vaporosi, din in. De asemenea, evita sa porti sapca sau bascheti, ci mergi pe varianta sneakers sau flip flops (slapi) din piele. Alege culori deschise sau alb si... nu uita sa te gandesti dinainte cum ar trebui sa decurga intalnirea voastra. Nu ai vrea sa ajungeti sa luati masa la fast food.

In pub


O tinuta neconventionala te-ar avantaja de minune in cazul in care mergeti in club sau in pub. Asta nu inseamna ca trebuie sa arunci pe tine haine imprimate cu logo-uri de firme celebre si sa te impodobesti cu 10 accesorii, ci ca poti imbina piesele vestimentare intr-un mod care sa te avantajeze, astfel incat sa te remarci in mod placut. Alege o combinatie de nuante inchise si deschise, folosind culori putine, dar intense. Nu purta tricou sau pantalon scurt / mediu, ci alege o camasa sau o bluza colorata si o pereche de jeans (simpli sau prespalati).

La restaurant

Cand o inviti la cina, trebuie sa te imbraci adecvat pentru o seara petrecuta la restaurant. Daca te simti bine si vrei sa atingi apogeul elegantei, opteaza pentru costum (sacou, camasa cu cravata sau papion si pantalon cu dunga) sau alege o combinatie stilish de camasa eleganta, simpla (nuanta inchisa) si pantalon din bumbac sau stofa (nuanta mai deschisa decat a camasii). Evita totusi combinatiile "extreme" de tipul camasa neagra, pantalon alb si pantofi alb-negru sau jeans, bluza din bumbac si pantofi sport.

No comments: