Thursday, June 5, 2008

Anna Lesko, show erotic cu un minor



Intr-un spectacol electoral la Barlad, Ana Lesko l-a innebunit cu miscarile ei unduitoare pe Georgica, un adolescent


Renumita pentru prestatiile sale cu pronuntat caracter erotic din cadrul spectacolelor, cantareata Anna Lesko pare decisa sa doboare orice bariera morala care sta in calea comunicarii ei artistice cu fanii, indiferent de varsta acestora. Asa cum si-a obisnuit publicul, si la concertul pe care l-a sustinut pe data de 16 mai la Barlad, in campanie electorala, rusoaica a invitat pe scena un admirator, a carui aparenta nu il recomanda drept major. Dupa ce l-a pus frumos sa se prezinte si i-a recomandat sa-si "tina manutele pe langa corp si sa stea cuminte", Anna a inceput sa se unduiasca in stilu-i caracteristic, lucru care l-a scos evident din minti pe adolescent. Simtind ca fanul vibreaza la mesajul ei artistic, cantareata a hotarat sa elimine distanta fizica dintre ea si el, apropiindu-si-l foarte tare, chiar la modul intim, am putea spune.


I-a strecurat capul intre picioarele ei



Pentru ca pustiul se asezase in genunchi, coplesit probabil de compania Annei, aceasta i-a luat capul in palma si i l-a asezat intre picioarele ei, dupa care a inceput sa execute niste miscari serpuitoare, care au contribuit, semnificativ, la cresterea nivelului de autostima a lui Georgica. Momentul s-a bucurat de multa apreciere si in randul publicului, care a inceput sa urle si sa aplaude. Daca pentru tanarul Georgica experienta a fost una de senzatie, cu care se va putea mandri in grupul sau de prieteni, nu la fel se vad lucrurile si din perspectiva adultilor care sunt parinti.
Intre cei 1.500 de spectatori prezenti la restaurantul "Poienita" de la Barlad au fost destui care au dezaprobat gesturile Annei, careia nu i-au mai gasit nicio scuza, fie ea si artistica, motiv pentru care nu s-au sfiit sa o huiduie. Spectacolul a avut loc cu ocazia Zilei Asistentului Medical.
Filmul actiunii a fost postat pe mai multe site-uri si bloguri provocand uimire in randul celor care l-au vizionat.

Sursa: Cancan

No comments: