Thursday, April 10, 2008

Andreea Balan primeste brinza elvetiana!


Andreea Bălan este o norocoasă. “Socrii” săi, pe care i-a cunoscut în luna decembrie, o îndrăgesc la maximum. Şi, pentru că fiul lor ajunge în Elveţia destul de rar, părinţii lui le expediază, lunar, provizii serioase. Din pachet nu lipsesc niciodată şampania, ciocolata şi brânza tradiţională. Keo spune că are deja colecţie impresionantă de sticle pline de şampanie, pe care nu are unde să le depoziteze.

În ultima vreme, Andreea şi Keo petrec destul de puţin timp împreună. Dincolo de faptul că, în ultimele luni, solista a stat mai mult prin Mexic, unde a participat la faza internaţională a concursului “Dancing around the world”, momentan este ocupată până peste cap cu emisiunea-concurs “Dansez pentru tine”, unde înregistrează performanţe deosebite.

“Atunci când Andreea se află în ţară, locuim împreună”, ne-a declarat iubitul ei, care şi-a achiziţionat, recent, o superbă vilă, în zona rezidenţială Aviatorilor. Şi, pentru că tot se întâlnesc destul de rar, cei doi îndrăgostiţi vor avea ocazia să mai petreacă, totuşi, câteva ore împreună, întrucât azi vor fi colegi pe platourile de filmare de la Buftea, acolo unde Keo va filma noul videoclip.

Deşi ezită să-şi pună sufletul pe tavă, fiind zgârcit în declaraţii privind viaţa lui personală, într-un acces de sinceritate, cântăreţul ne-a mărturisit că el şi Andreea primesc, o dată pe lună, pachet de la părinţii săi, stabiliţi în Elveţia. “Mama ne trimite şampanie, ciocolată şi brânză tradiţională elveţiană. Tata îmi spune că a fost şi el tânăr ca mine şi că e bine să am şampanie în casă”, a mai spus Keo, pentru Click!.

Interesant este faptul că solistul nu agreează deloc băuturile spumoase şi, din acest motiv, a reuşit să-şi făcă o adevărată colecţie de sticle de şampanie, pe care nu mai ştie pe unde să le depoziteze. Şi, că tot a venit vorba despre Elveţia, cântăreţul se declară un mare fan al renumitelor ceasuri fabricate în “Ţara Cantoanelor”.

Momentan, el poartă un model Hublot, al cărui preţ se apropie de suma de 6.000 de euro şi nu consideră deloc acest fapt ca fiind o dovadă de snobism: “La noi contează foarte mult ca un ceas să fie de calitate, pe care să-l poţi purta chiar toată viaţa”, consideră Keo. Şi Andreea are un ceas elveţian, numai că pe ea nu o deranjează să poarte şi modele mai ieftine, dar care se asortează cu hainele pe care le îmbracă.

Daniel îl imită pe Keo?

167030_2foto.jpg Daniel Serdaru, foto dreapta, este un nume nou pe piaţa muzicală autohtonă, care îşi lansează azi albumul de debut, intitulat “Lost Angel”. Puştiul a şocat cu look-ul său, care l-a transformat, practic, în sosia lui Keo, care a făcut o singură precizare: “Diferenţa este doar că eu nu mă machiez”, a spus el, după ce a văzut fotografia lui Daniel.

1 comment:

Anonymous said...

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul meu la http://www.lostangel.ro/. De asemenea puteti accesa videoclipul la http://www.youtube.com/watch?v=BoYrC96gW5g . Nu uitati sa votati si sa lasati comentarii - criticile ne inspira nu ne deranjeaza.Pentru mai multe imagini http://www.lostangel.ro/imagini va va fi de folos.