Wednesday, April 9, 2008

Marius Moga ii face zile fripte Iuliei VanturPrezentatoarea stirilor matinale din weekend si a showului caritabil "Dansez pentru tine" are viata grea alaturi de Marius Moga. Prietenii Iuliei sunt din ce in ce mai ingrijorati in ceea ce priveste relatia ei cu "Micul Mozart", motivul principal fiind felul in care compozitorul o trateaza in ultima vreme.
Daca la inceputul idilei acesta era foarte atent cu vedeta Pro TV deoarece era constient ca blonda este curtata si de alti pretendenti, de cateva luni Marius Moga s-a culcat pe o ureche. Surse din apropierea celor doi ne-au dezvaluit faptul ca artistul a inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu prezentatoarea si nici macar nu se fereste de ochii lumii, certurile si reprosurile avand loc si de fata cu alte persoane.
Apropiatii cuplului cred ca lui Moga i s-a urcat la cap statutul de iubit al blondei si nu mai face eforturi nici macar pentru a pastra aparentele, iar Iulia ii tolereaza acest comportament sperand ca este doar o etapa temporara a relatiei lor. Tot ceea ce-si doreste Iulia este liniste in relatia sentimentala pentru a se putea concentra in continuare pe cariera sa in televiziune.


Iulia munceste mult"Micul Mozart" ar trebui sa fie cu atat mai intelegator cu Iulia cu cat ea are de infruntat un program infernal in timpul weekendului, avand in vedere ca vineri seara modereaza show-ul "Dansez pentru tine" alaturi de Stefan Banica Jr., iar a doua zi dimineata trebuie sa prezinte stirile singura, in noaptea respectiva nedormind deloc. Starea de tensiune in care se afla relatia celor doi este confirmata si de atitudinea lui Moga in ceea ce priveste zonurile aparute la inceputul anului legate de casatoria celor doi. Compozitorul a fost foarte ferm in ceea ce priveste intentiile sale de a o lua de sotie pe Iulia Vantur, declarand atunci pentru CANCAN ca "nu am cerut-o niciodata pe Iulia de sotie. Data nuntii si toate detaliile legate de acest eveniment sunt pure speculatii".

1 comment:

Anonymous said...

as vrea so vad pe iulia vantur dezbracata