Sunday, April 13, 2008

Adela nu regreta despartidea de Dan



După despărţirea de
Dan Bordeianu, actriţa de telenovele Adela Popescu şi-a regăsit fericirea în braţele altui bărbat şi anume, Marius Kalmar, un prosper om de afaceri, anunţă Cancan:

"Radiaza de fericire. Tot timpul vorbeste despre Marius, unde au fost, ce surpriza i-a mai facut? este o alta femeie fata de cea pe care o stiam dupa ce s-a despartit de Dan (n.n. - Bordeianu)! Nu vrea, insa, sa se stie despre relatia ei cu Marius, pentru ca asa este Adela: nu-i place ca viata personala sa fie subiect de presa!", ne-a declarat sursa noastra.
De la aceeaşi sursă aflăm că Dan Bordeianu a încercat să-şi repare greşeală şi să se împace cu Adela dar cu zero şanse de izbândă:
"Adela a tinut foarte mult la Dan, dar acum o vad fericita alaturi de Marius. Dan a tot insistat in ultima vreme sa se impace, insa nu cred ca ea mai vrea asta. A ranit-o prea tare, atunci cand ea l-a prins ca o insala. Cu Marius a redevenit Adela pe care o cunosteam. A fost cu el la Milano si si-au facut planuri unde sa-si petreaca Sarbatorile, deci nu este o relatie pasagera", ne-a mai declarat sursa noastra din anturajul Adelei Popescu.
Omule cu faţă rocker drogat şi picior de lut, acceptă că fata s-a săturat de tine. Şi-a dat seama că poate mai mult. Ce-i trebuie ei un actor sărac când poate avea ditamai afaceristul cu portmoneul gros? Şi tu ai proceda la fel... de fapt, nu. Tu preferi o partidă cu alta!!!

No comments: