Tuesday, March 18, 2008

Andra şi Măruţă, cuplul perfect

Cuplul format de Andra Mihai şi Cătălin Măruţă a fost ales de cititorii publicaţiei Click drept cel mai frumos cuplu de vedete din mass-media românească, primind 332 de voturi şi întrecând la mare distanţă nume care au ocupat de mult mai multe ori primele pagini ale tabloidelor.

Puţine cupluri despre care nu apar bârfe picante captează constant interesul presei mondene. Cu toate că Andra şi Cătălin Măruţă au fost vânaţi de ziarişti încă din 2005, când s-a bănuit începutul unei idile între ei, cei doi au reuşit să-şi menţină vieţile personale şi cele publice într-un echilibru de invidiat.

Zvonurile au început după ce Măruţă a apărut într-un videoclip al Andrei, „Băieţii şi fetele”, însă cele două vedete au susţinut iniţial că nu le leagă decât o simplă prietenie. Cel mai preocupat de discreţie a fost Cătălin, acesta negând cu o obstinaţie adesea comică existenţa unei legături amoroase cu Andra. Cântăreaţa, în schimb, mai tânără şi mai entuziastă, şi-ar fi strigat bucuroasă dragostea în public, dacă iubitul ei nu s-ar fi împotrivit. Tot ea a fost cea care i-a forţat mâna prezentatorului să recunoască public relaţia lor, sătulă probabil să ascundă ceva ce nu avea niciun motiv să fie ascuns.

Deşi prezentatorul emisiunii „Happy Hour” a fost adesea criticat pentru că ar fi încercat să ascundă relaţia de ochii presei, acesta a justificat, mai mult sau mai puţin convingător, atitudinea sa secretoasă, într-un interviu acordat revistei Tonica:

„Au existat insinuări cum că „Măruţă nu recunoaşte relaţia”. Eu nu puteam spune presei că o iubesc pe Andra, înainte de a-i fi spus chiar ei. Acum toată lumea ne întreabă când ne căsătorim. Iar eu n-o să-i cer mâna în presă, nici la televizor.”

În afară de acest joc de-a şoarecele şi pisica pe care Cătălin Măruţă l-a purtat o vreme cu presa, nicio ştire negativă nu a atins imaginea acestui cuplu atât de popular. Nu tu poze în ipostaze jenante, nu tu declaraţii incendiare de la foşti iubiţi/iubite, nu tu secrete penibile dezgropate, ca în cazul atâtor vedete din show-biz-ul românesc. O lecţie pentru alţii care se pretind mai maturi şi mai înţelepţi.

După ce „secretul tuturor” a fost dezvăluit în direct la „Tonomatul DP2”, fosta emisiune moderată de Măruţă, cei doi tineri au început să-şi trăiască relaţia fără ascunzişuri, cu deschidere faţă de presă, dar păstrând mereu limita decenţei. S-au mutat împreună, însă au evitat să răspundă întrebărilor legate de o eventuală căsătorie.

În vara 2007, Andra şi-a serbat ziua de naştere la emisiunea iubitului său pentru a treia oară consecutiv, având parte de o surpriză după alta. Tort în formă de inimă, trandafiri roşii, mesaj de dragoste scris pe cer. Clişee de film american? Desigur, însă gesturile de afecţiune dintre cei doi nu au părut niciodată false sau regizate.

Rămâne de văzut ce va rezerva anul 2008 acestui cuplu îndrăgit. Au început bine, cu o vacanţă reuşită în Egipt, însă fanii lor aşteaptă o veste mai spectaculoasă, aceea a logodnei.

No comments: