Sunday, March 21, 2010

Tinerii din Iași și-au început vânătoarea!



















Vremea frumoasă de afară i-a scos pe toți studenții ieșeni la faleză. La cele 22 de grade care s-au înregistrat duminică, nimeni nu a putut rezista tentației de a ieși la o primă plimbare în tricou de anul acesta. Sute de studenți și-au aranjat părul cu gel, și-au pus cel mai trendy tricou și au ieșit cu prietena la o plimbare, sau la agățat, în cazul celor mai singurei. Iar studentele, ce mai! S-a schimbat vremea, s-a schimbat și stilul! Pe bulevarul Carol I din Iași rar unde mai vedeai domnișoare în blugi. Acestea au preferat să poarte o rochie, sau de ce nu, o fustă cât mai scurtă și mai atrăgătoare. Iar astea, evident, pentru a atrage privirile devoratoare ale băieților.

Ca niciodată, într-o zi de duminică, strada ce duce spre universitate a fost mai aglomerată decât într-o zi obișnuită. Această remarcă m-a uimit, deoarece în weekend bulevardul Carol I este aproape pustiu, studenții fiind acasă sau în cămine (P.S: învățând!).
Ce să mai zic de parcul Copou, care în jurul orei 16 era pur și simplu asaltat de sute de tineri. Cu mare dificultate mai găseai vreo bancă liberă pe care să te așezi și să admiri înmugurirea copacilor. Până și Teiul lui Eminescu a început să-și scoată în evidență mugurii.
Și apropo de Piața Unirii, unde agățatul de fete era în toi! Dar nu mai intru în detalii. O zi prea frumoasă pentru a sta în fața calculatorului și a povesti!

2 comments:

Mariana S. said...

Of..numa' la fustiţe şi rochiţe..eu chiar am văzut alţi oameni, cel puţin, schimbarea a fost radicală. Culorile totuşi nasc viaţă. Ador primăvara!

Nora de la sat said...

Primăvara este anotimpul meu preferat.

P.S.: În tot articolul tău e numai și numai vorba despre agățat. Oare de ce? Prietena ta citește blogul? :P