Tuesday, November 3, 2009

„100 de zile” de groază


Jurnalista moldoveană Stela Popa a anunțat pe blogul personal că își va lansa în curând prima sa carte. Romanul este intitulat „100 de zile” și va aparea la editura Tritonic din București pe data de 28 noiembrie, la Tîrgul Internațional de Carte „Gaudeamus”. Aceasta vine odată cu alte apariții importante de la Tritonic. Este vorba despre cartea „Prețuiește Viața” aparținând Andreei Marin-Bănică. Stela Popa susține că după apariția cărții sale, aceasta va fi promovată și în marile orașe din Moldova. Data acestui eveniment este deocamdată necunoscută.

Directorul editurii Tritonic, Bogdan Hrib a spus: „Un roman scris în 2009 despre revolta din 2009 înseamnă nu numai actualitate, dar şi responsabilitate şi patriotism. Echipa de la Tritonic este onorată de colaborarea cu tânăra jurnalistă Stela Popa”.

Cartea ne redă viața unor tineri din Tiraspol de pănă la și după evenimentele din 7 aprilie 2009 de la Chișinău. Romanul „100 de zile” are 464 de pagini și este constituit din trei părți: „Amintiri din trecut”, „Coridorul morții” și „Un sfârșit e un început”.

Sursă informativă, poză: stelapopa.unimedia.md

No comments: