Wednesday, August 13, 2008

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au o fetiţă


Actriţa Ioana Ginghină şi soţul ei, Alexandru Papadopol, au devenit părinţi pentru prima oară.

Vedeta Acasă TV a adus pe lume, ieri-dimineaţă, la ora 9.30, o fetiţă de 3,700 kg şi 53 cm. Deşi apropiaţii cuplului nu credeau că Alexandru ar avea puterea să stea alături de soţia lui, actorul şi-a învins emoţiile şi a asistat la naşterea copilului: „Sunt copleşit, mă uit la ea printr-un geam şi nu mă pot sătura să o privesc. Este o senzaţie puternică de bine, este mai mult decât o emoţie. Ioana este bine şi o să iasă din spital în trei zile. Toată lumea spune că fetiţa seamănă cu mine şi sunt foarte mândru, însă sper să ia trăsăturile bune atât de la mine, cât şi de la mama ei“, declară Papi.

Iubiri de telenovelă

Ioana se va întoarce pe platoul de filmare în câteva săptămâni şi, din această toamnă, cei doi actori vor putea fi văzuţi în telenovela „Regina“, produsă de Promance, companie MediaPro Pictures. Alexandru şi Ioana s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai Iubirea“, dar au devenit un cuplu abia odată cu filmarea telenovelei „Daria, iubirea mea“. Au decis că au intenţii serioase la finalul anului 2006, când au făcut cununia civilă (avându-i drept martori pe Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru) şi s-au căsătorit religios în octombrie 2007. „Regina“ este prima telenovelă în care cei doi joacă împreună de când s-au căsătorit. „Filmările la «Regina» au început deja. După naştere, mă voi întoarce şi eu pe platourile de filmare, unde voi reveni la Zambila. Joc în «Regina» alături de Alexandru şi acest lucru nu poate decât să mă bucure. Mi-ar face mare plăcere să avem scene împreună, mai ales că eu îl respect şi îl admir ca actor. Sunt o mai veche fană a lui, încă de pe vremea în care juca în «Occident»“, spune Ioana.

ZAMBILA

Mămică în film şi în viaţa reală

„Personajul meu este un avocat pentru care importanţi sunt banii, nu şi principiile prin care îi obţii“, spune Alexandru, în timp ce Ioana declară: „Zambila nu este un personaj nou pentru mine. Am jucat acest rol şi în «Inimă de ţigan». Când voi reîncepe filmările, Zambila şi Ioana vor fi două femei care vor avea în comun un lucru foarte frumos: ambele vor fi proaspete mămici.“

Sursa: EVZ

No comments: