Saturday, June 28, 2008

Din copilaria lui Daniel Buzdugan

În copilăria fiecărui om există momente pe care preferă să nu şi le mai amintească. Dacă acel om ajunge vedetă şi toată lumea este interesată de orice amănunt legat de viaţa sa, cu atât mai mult nu vrea să lase trecutul să iasă la iveală. Simpaticul „dement” de la Radio 21, Daniel Buzdugan, este unul dintre oamenii care a avut norocul de a ajunge vedetă şi ghinionul de a fi trecut printr-o serie de momente penibile care i-au marcat într-un fel copilăria. Cu toate că ar vrea ca aceste întâmplări să rămână doar nişte amintiri prăfuite, prietenii săi ţin să îi reamintească de fiecare dată când îl văd cum a fost el prins masturbându-se în toaleta de la şcoală.

Cel mai „dement” realizator din FM-ul românesc, Daniel Buzdugan, a devenit în scurt timp de când a poposit în curtea Radio 21 una dintre cele mai îndrăgite voci. Şi asta datorită umorului său molipsitor cu care realizează alături de colegul Mihai Morar emisiunea „Dimineaţa dementă”. Recent, cei doi demenţi au fost declaraţi oficial, în urma studiului de audienţă, realizatorii celei mai mai ascultate emisiuni matinale de radio, lucru care le-a prilejuit o mare bucurie având în vedere că de ceva ani se duelează foarte strâns cu Huidu şi Găinuşă de la Kiss FM. Având în vedere ratingul mare pe care îl obţin în fiecare dimineaţă cu emisiunea lor, nu e de mirare că cei doi au devenit şi unele dintre cele mai iubite vedete din showbiz. Cota lui Buzdugan a crescut şi mai mult, odată cu colaborarea neaşteptată cu alţi „nebuni”, cei din grupul Divertis. Cu toate că a ajuns vedetă, şi încă una foarte iubită, Daniel Buzdugan a ales să rămână un om normal, cu picioarele pe pământ, la fel de haios şi în viaţa de zi cu zi. Fără fiţe de vedetă, Buzdugan acceptă aproape întotdeauna invitaţiile prietenilor săi din Iaşi, oraşul său natal, pe majoritatea ştiindu-i încă de pe vremea în care era elev la şcoala generală.

Stresat că era virgin

Unii dintre bunii săi prieteni au fost de acord să ne povestească o întâmplare haioasă petrecută în vremea copilăriei care să îl aibă în centru pe Daniel Buzdugan. Aproape simultan, toţi cei care au copilărit cu „dementul” s-au dus cu gândul la un episod ceva mai neplăcut din viaţa de elev a lui Daniel Buzdugan. Se pare că simpaticul prezentator ajunsese la vârsta la care hormonii săi începuseră să o ia razna. De altfel, nu doar el se afla în această situaţie, ci majoritatea colegilor săi, motiv pentru care discuţiile despre fete şi cum să scape de povara virginităţii erau la ordinea zilei. Cum în pauze toţi băieţii din clasă se încingeau cu astfel de discuţii, nu era de mirare că aproape nimeni nu mai avea chef de orele de matematică sau alte astfel de discipline devenite plictisitoare. Se pare că, într-o pauză mai lungă, după ce colegii lui Buzdugan au întors pe toate părţile un film destinat adulţilor de pe o casetă video care circulase din mână în mână pe la toată clasa, Buzdugan s-ar fi retras brusc de la discuţii, spunând că merge la toaletă.

Au năvălit colegii peste el în toaletă

Afurisiţii de colegi au avut sentimentul că ceva necurat este la mijloc, considerând dubios că Buzdugan s-a retras atât de repede de la poveştile erotice. Astfel încât aceştia s-au îndreptat spre toaletă, dând buzna peste Buzdugan. Aşa cum presimţeau colegii, acesta încerca să se descarce de toată energia sexuală acumulată, masturbându-se de zor în toaletă. Din câte povestesc colegii săi, aceştia l-au surprins pe cel care astăzi face unele dintre cele mai reuşite farse iubindu-se singur, fiind cu pantalonii în vine. Spre amuzamentul tuturor celor care au năvălit peste colegul înflăcărat, acesta nu s-a jenat nicio clipă, continuându-şi liniştit treaba, sub ochii colegilor care au roşit brusc. Cu toate acestea, episodul a rămas unul memorabil, imediat aproape toată şcoala vorbind în pauze pe culoare sau chiar şi în timpul orelor de curs despre ruşinea pe care a trăit-o Daniel Buzdugan. Chiar şi acum, când au trecut atâţia ani de la păţania sa, colegii lui Buzdugan se amuză pe seama acestuia cu fiecare ocazie când îl prind la o bere ca între foşti colegi.

1 comment:

Anonymous said...

tu si inca unul insistati pe tema asta.
daca tu n-ai facut-o niciodata, nici asa nici pe bune, probabil, nu stii ca anumite dari buzna, de orice fel, pana si o usa deschizandu-se, te deranjeaza in timpul unui asemenea eveniment, mai ales la scoala unde dispui de toata intimitatea si nu ai de ce sa nu fii foarte relaxat.
baiatul asta nu este prostanac dar voi cativa sunteti.
se pare ca multi sunt interesati de tine si de un romano, abunda articolasul tau de diletant in ale scrierilor de comentarii.
las-o mai moale, nu esti atat de credibil pe cat sunt farsele lui. daca vrei sa te razbuni pune-te cu cineva de calibrul tau, nu te catara prea sus pentru a putea cadea in siguranta.