Monday, May 19, 2008

Site legal cu muzică gratuită

www.eOk.ro, primul site legal cu muzică gratuită din România, s-a lansat pe scena web românească. Fanii muzicii neaoşe au ocazia să asculte gratuit şi legal melodiile favorite, dar şi să socializeze cu prietenii şi artiştii din peisajul muzical autohton. Site-ul oferă acces gratuit la albume ale artiştilor români, piesele putând fi ascultate nelimitat, direct de pe platforma oferită de site. Proiectul este o reţea socială de prieteni cu muzică gratuită.

De asemenea, fanii pot interacţiona cu artiştii înscrişi pe site, precum şi cu internauţii care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru muzică. Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor peste 8.000 de melodii româneşti, din toate genurile, atât hituri, cât şi melodii din underground. www.eOk.ro estimează peste 1 milion de vizitatori până la sfârşitul anului 2008. Pe lângă piese, la adresa cu pricina mai sunt de găsit versuri, informaţii, fotografii, clipuri şi bloguri ale artiştilor care au făcut valuri în ultimii 15 ani.

„Site-ul www.eOk.ro reuneşte cea mai mare comunitate de artişti din România, fiind primul site care difuzează legal muzică on-demand pe internetul nostru. Cred în viitorul acestui site care promovează muzica şi artiştii români. El poate deveni salvarea dintr-o criză în care ne aflăm deja de prea mulţi ani”, a declarat Dan Popi, director Cat Music, licenţiat EMI Music Publishing.

„Muzică gratuită, pentru toată lumea! Ce poate fi mai frumos? Iar pentru prima dată în România - LEGAL. eOK.ro este reţeaua socială unde găseşti toţi artiştii români, muzica lor, poze, videoclipuri, versuri şi cele mai recente ştiri“, a declarat Florin Grozea, fondatorul site-ului. (D.P.)

Lista atasamente

No comments: