Wednesday, May 7, 2008

Oana Zăvoranu şi Pepe fac sex în maşină


Finalul de weekend a prins-o pe actriţa de telenovele Oana Zăvoranu la cumpărături într-un cunoscut mall bucureştean. Querida a fost însoţită, bineînţeles, de iubăreţul ei soţ, Ionuţ Pascu, alias Pepe, însă celebrul cuplu nu părea să fie într-una din zilele bune. Cei doi erau absenţi şi păreau supăraţi pentru că nu se ţineau, ca de obicei, de mână şi fiecare era preocupat de altceva. Cu toate că seara părea una ratată, cei doi iubiţei au fost văzuţi, două ore mai târziu, ieşind din parcarea centrului comercial radiind de fericire. Asta după ce au petrecut o bună bucată de timp în parcare, unde i-a prins şi o ploaie torenţială. Deşi toată lumea spune că bărbaţii sunt exasperaţi de faptul că sunt nevoiţi uneori să-şi însoţească partenerele la cumpărături, se pare că ultima partidă de shopping i-a imprimat latin-loverului un zâmbet atât de larg pe figură, încât prea puţine lucruri i l-ar fi putut şterge.

Cei care au ieşit duminică seara în Mall Vitan, la cumpărături sau la plimbare - cum li se pare multor locuitori ai Capitalei că ar fi trendy - au putut zări prin magazinele centrului comercial un celebru cuplu al showbizului autohton: Oana Zăvoranu şi Pepe. Cu toate că cei doi se laudă tot timpul cu mariajul lor fericit, de data aceasta Oana şi Pepe păreau cam supăraţi şi, deşi mergeau unul lângă altul, nu se băgau deloc în seamă. Ceva mai târziu, cuplul a fost văzut în parcarea mall-ului, în timp ce urcau în maşină. Se pare că iniţiativa cu shoppingul a fost a Queridei, iar pe post de şofer a fost tot ea, având în vedere că automobilul cu care erau este un elegant Mercedes SLK negru, poreclit „Gonzo“, adică maşina ei. Oana s-a pricopsit, de altfel, cu frumosul merţan după un accident de circulaţie destul de grav, în care fosta ei maşină, un Audi TT, a fost avariată total după ce un angajat al Ambasadei Japoniei a intrat cu viteză în ea.

Cearta dintre Oana şi Pepe a atras ploaia

Martorii oculari, care i-au văzut pe cei doi în parcarea mallului, susţin că apatia din interiorul centrului comercial s-a transformat, în maşină, într-o adevărată ceartă. Se pare că aceştia s-au ferit să facă o scenă de faţă cu atâta lume, însă „focul“ ce a mocnit în tipul cumpărăturilor a izbucnit odată ce a dat de oxigenul de afară şi de paravanul oferit de maşină. Vulcanică şi impulsivă cum este, Querida a fost văzută vociferând şi gesticulând puternic, dar nici Pepe nu părea să se lase mai prejos, deşi se afla în merţanul soţiei şi risca să rămână pe jos. Mai ales că, în timpul înfruntării lor verbale s-a pornit şi o ploaie torenţială şi rece care a aburit geamurile maşinii.

În spatele geamurilor aburite ale maşinii, cuplul a aplanat disputa

Nu cunoaştem motivul care a declanşat această dispută aprinsă între ei, dar se pare că energiile negative acumulate de Oana şi Pepe au fost, într-un fel sau altul, eliberate în maşină. Pentru că amândoi provin din familii obişnuite, Oana şi Pepe pun mare preţ pe zicalele populare. Şi cum ploaia torenţială care s-a abătut asupra oraşului duminică seara i-a prins la căldură în maşină, iar vorba din popor spune asta e „vreme numai bună de numărat banii sau de făcut copii“, cei doi soţi se pare că n-au stat prea mult pe gânduri. Un adolescent care i-a urmărit curios susţine că, nemaivăzând ce se întâmplă în interiorul maşinii din pricina geamurilor aburite, s-a apropiat mai mult, dar nu l-a mai văzut decât pe Pepe, deşi soţia lui nu coborâse. Tânărul este convins că, de fapt, Oana îi făcea sex oral soţului ei, mai ales că acesta avea o mimică extaziată, în aparenţă fără niciun motiv. De altfel, apropiaţ ii celor doi spun că aceasta este o metodă pe care Querida o foloseşte deseori pentru a-şi împă- ca iubitul atunci când este supărat.

sursa: atac-online

No comments: