Friday, May 30, 2008

Dima Bilan a pozat nud. Poze in exclusivitate

Dima Bilan, cel care a castigat anul acesta concursul Eurovision de la Belgrad a inceput sa-si faca de cap. Acesta a pozat nud pentru fani, deoarece este constient de faptul ca este deja arhicunoscut in intreaga Europa. Cu aceste poze el doreste sa-si impresioneze, dar si atraga mai multe fane. Pozele au fost facute de niste ziaristi la cererea acestuia. Bilan a mai avut astfel de tentative de a se dezbraca in public, ultima data iesind gol in scena la un concert din Chisinau.





6 comments:

Anonymous said...

Dupa cite se poate de observat atent, corpul lui din aceste fotografii nu este asemanator cu acel din realitate(care a fost la Eurovision), iar timp de citeva zile... nu putea sa slabeasca, ori sa se faca mai musculos. Am sa va dezamagesc, dar nu e el :)

Anonymous said...

E adevarat ca e el. Dar pozele nu sunt nicidecum recente. Se poate observa ca look-ul lui din acest moment este complet schimbat, ceea ce demonstreaza ca pozele sunt mult mai vechi. Se intampla in urma cu cativa ani buni, in perioada in care Dima nu era la fel de recunoscut ca in prezent, moment in care dorea sa atraga cu orice pret atentia presei si nu numai, cu scopul de a cuceri celebritatea. Dupa acea perioada a reusit sa isi vada visul cu ochii, iar in prezent Dima regreta pozele. Are multe alte lucruri interesante de oferit publicului decat o simpla imagine.

Anonymous said...

beak! există o înjurătură nouă făcută pe seama lui,dar nu îmi pasă de această nedreptate ;)

Anonymous said...

nu ii cred pe cei care spun ca nu e el.am vazut si revazut o multime de poze cu el si este inconfundabil,la fel si vocea lui!!!!unii sunt invidiosi pe felul cum arata si de aceea inventeaza tot felul de lucruri!omul are acum o cariera,de ce vreti sa i-o stricati?pe langa faptul ca e foarte fumos pare si un tip sensibil si romantic!are tot ce e posibil sa aiba un baiat ca sa vrajeasca cu usurinta orice fata!eu personal pot spune ca m-am indragostit de el!!!

Anonymous said...

uitasiva si voi mai bine k e fake poze false

Anonymous said...

bapesta shoes
kyrie shoes
supreme outlet
off white shoes
yeezy shoes