Tuesday, May 13, 2008

Cum va organizati singuri vacanta


Ati inceput sa numarati zilele pana la concediul de vara, dar nu aveti nimic stabilit? Timpul nu va permite sa mergeti de la o agentie la alta ca sa gasiti cea mai tentanta oferta? Va puteti organiza singuri concediul, stand comod in fata calculatorului si accesand un portal gratuit de rezervari online.

Daca vreti sa va petreceti cateva zile impreuna cu familia, inovatiile in materie de pe Internet va vin in ajutor pentru a va compune singuri concediul visat. www.clubhotel.ro este un astfel de instrument gratuit, singurul in limba romana, care va pune la dispozitie cele mai multe oferte si tarife de cazare, deoarece reuneste 30 de site-uri specializate in rezervari hoteliere. Dar iata ce puteti gasi aici si cum trebuie sa procedati :

- in primul rand trebuie sa va hotarati la o destinatie si sa o bifati pentru a va usura viitoarele cautari.
- apoi, cu un singur clic aveti posibilitatea sa navigati printre 800.000 de oferte si sa vizionati 2,4 milioane descrieri si fotografii ale hotelurilor la care intentionati sa va cazati.
- atunci cand apelati la un agent de turism sunteti nevoiti sa credeti tot ce va spune, fara sa aveti si parerea altor turisti care au fost la fata locului.

Dar pe acest site aveti la dispozitie peste doua milioane de impresii ale oaspetilor ce au beneficiat de serviciile respectivelor hoteluri.

- pe acest portal puteti face comparatii intre descrieri, tarife si eventualele taxe care vi se percep la cazare. Si foarte important e faptul ca va puteti ordona ofertele in functie de pret, de la cel mai mic pana la cel mai mare.
- aflati rapid, fara sa mai asteptati nici o confirmare pe mail, care dintre sistemele de rezervari are camere disponibile pentru perioada dorita, la hotelul ales.
- biletele de avion le puteti procura de pe www.skyscanner.net/
ro unde gasiti peste 150 de companii aeriene atat nationale, cat si low cost si puteti verifica in timp real valabilitatea ofertei. In momentul in care va gasiti un zbor convenabil, veti fi directionat catre site-ul oficial al companiei care vinde efectiv serviciile.
- daca zburati cu avionul si la destinatie vreti sa va deplasati mai usor, fara sa schimbati prea multe mijloace de transport in comun, aveti posibilitatea sa va alegeti o masina, din oferta celor 450 de companii rent a car din 145 de tari.

Plata la destinatie

Rezervarea nu implica nici o plata in avans, aceasta se face doar cand ajungeti la destinatie. Dar daca va razganditi sau nu mai puteti merge, din diverse motive, nu uitati insa sa anulati din timp rezervarea, consultand termenii si conditiile de schimbare.

No comments: