Friday, May 2, 2008

Andreea Bălan l-a făcut nesimţit şi idiot pe Măruţă


Prezentatorul „Happy Hour”, difuzată de Pro TV, Cătălin Măruţă a avut parte de o premieră în cadrul emisiunii sale de miercuri. Acesta a reuşi performanţă de a-i aduce în aceeaşi emisiune pe Keo şi pe iubita sa, Andreea Bălan.
Deşi invitat era doar solistul, Măruţă a profitat de faptul că lângă studioul în care acesta îşi realizeză emisiunea se află şi platoruile de filmare pentru concursul ”Dansez pentru tine” şi a alergat-o pe Andreea, care repeta de zor, pentru a o aduce în faţa camerelor de filmare.
După îndelungi rugăminţi, în cele din urmă fosta componentă a trupei Andree a cedat insistenţelor lui Măruţă şi s-a arătat la faţă.
Deşi realizatorul a încercat să surprindă un gest de tandreţe între cei doi, Andreea şi Keo s-au comportat ca doi străini. Mai mult decât atât, cântăreaţa nu doar că nu a vrut să se aşeze în braţele iubitului său, aşa cum insista Măruţă ci nici măcar nu l-a privit pe acesta. Andreea a încercat să explică că este prima dată când se află într-o emisiune alături de iubitul său şi că nu îi convine această postură. „Preferăm să nu ne expunem viaţa intimă”, a spus Andreea, vizibil deranjată de insitenţele prezentatorului. Ca şi când nu ar fi sesizat nervozitatea cântăreţei, Cătălin Măruţă i-a pus o întrebare de baraj lui Keo şi anume, prezenatorul a dorit să afle când este ziua lor, ca şi cuplu.
Încurcat de întrebare, Keo nu a reuşit să îşi amintească când s-a cuplat cu Andreea, acesta fiind salvat din situaţia jenantă de iubita sa care a răspuns prompt. Au urmat şi alte întrebări incomode, Măruţă încercând să verifice cât de bine se cunosc cei doi. Disperată, Andreea încerca să contracareze chestionarul lui Măruţă prin replici de genul, „Cătălin gata, ajunge”. După ce şi-a făcut numărul, Măruţă i-a permis Andreei să revină la antrenamentele pentru ultima ediţie a concursului „Dansez pentru tine” care va avea loc astăzi.
Surse din cadrul studiourilor Buftea susţin că la finalul emisiunii moderate de Măruţă, Andreea a făcut o criză de nervi, făcându-l „nesimţit” şi „idiot” pe Cătălin, pentru faptul că a pus-o atât pe ea cât şi pe Keo într-o situaţie penibilă

No comments: