Tuesday, April 1, 2008

Măruţă a primit o maşină de 50.000 de euro


Prezentatorul de la Pro TV este, de câteva zile, posesorul unei superbe maşini Volkswagen Tiguan, în valoare de 50.000 de euro. Luxosul automobil, pe care îl va conduce şi Andra, atunci când îşi va lua permisul, reprezintă un cadou de la firma Autoworld, din Cluj.

În opinia multor organizatori, Cătălin Măruţă este cel mai bun prezentator de evenimente din ţară. Acesta este motivul pentru care firmele se bat între ele pentru a-l avea pe scenă pe amfitrionul emisiunii “Happy Hour”, de la Pro TV.

Weekendul trecut, prestaţia sa de la un eveniment ce s-a desfăşurat la Cluj nu a trecut neobservată, iar vedeta a plecat acasă cu un cadou pe măsură: un luxos autoturism Volkswagen Tiguan, al cărui preţ ajunge la suma de 50.000 de euro.

De îndată ce-şi va lua permisul de conducere, automobilul va fi condus şi de Andra, care a început cursurile şcolii de şoferi în urmă cu doar câteva săptămâni. Deşi îşi dorea o maşină mică, de oraş, iată că iubita lui Cătălin se va iniţia într-ale şofatului cu o frumoasă maşină de teren. Andra va susţine examenul peste aproximativ două luni.

No comments: