Tuesday, April 8, 2008

Mihaela Tatu a plecat de la Acasa TV in suturi... la propriu



Plecarea Mihaelei Tatu din trustul Media Pro a iscat numeroase controverse, mai ales ca decizia a fost prezentata ca unilaterala, vedeta fiind cea care a dorit sa incerce ceva nou. Multi s-au intrebat de ce tocmai “femeia emblema de la Acasa TV”
a parasit subit postul, fara nici un fel de explicatie, mai ales ca urma sa fie gazda show-ului “In al noualea cer”. Mihaela se afla de sapte ani in ograda lui SÃ¥rbu, iar emisiunea “De 3x femeie” se bucura de audiente-record. Cu totii am ramas surprinsi atunci cand, de pe o zi pe alta, am aflat ca prietenia dintre Tatu si Media Pro s-a rupt, fara ca sa comenteze cineva acest lucru. Au existat zvonuri mai vechi potrivit carora sefii se poarta destul de urat cu ea, ca i-au schimbat formatul emisiunii si ca i s-ar fi impus diverse lucruri cu care Mihaela nu era de acord. Totul a fost pus pe seama faptului ca Sarbu a cerut improspatarea echipei de vedete, iar Tatu nu se mai afla in primul front de promovare. La aproape doua luni de la ruptura, surse din interiorul trustului Media Pro ne-au “ciripit” ca adevaratul motiv ar fi fost o altercatie dintre Mihaela Tatu si producatoarea Mona Segal, pe fondul unor neintelegeri mai vechi.

A fost la un pas de a-si fractura piciorul

Am aflat, astfel, ca in seara dinaintea prezentarii demisiei, fosta gazda de la “De 3x femeie” si producatoarea sa ar fi purtat discutii aprinse pe holurile televiziunii, care ar fi degenerat chiar in violenta fizica. Dupa minute bune de cearta, Mona Segal ar fi impins-o pe Mihaela pe scari, cea din urma fiind la un pas de a-si fractura piciorul. Cativa dintre cei care asistau la scandal au intervenit si s-a evitat, astfel, o bataie in toata regula. Imediat dupa acest incident, Mihaela si-ar fi scris demisia, decizia ei fiind irevocabila. Aceleasi surse ne-au dezvaluit ca intre Tatu si Mona Segal, situatia a fost dintotdeauna tensionata, producatoarea dorind din ce in ce mai tare sa-si impuna punctul de vedere, deciziile ei nefiind in concordanta cu asteptarile Mihaelei. Picatura care a umplut paharul ar fi fost regulile de desfasurare ale noii productii “In al noualea cer” pentru care se batuse deja palma cu Tatu. Cele doua femei nu au reusit sa ajunga la un punct comun, asa ca Mihaela a preferat sa-si stranga bagajele, Cabral si Adela Popescu fiind prezentatorii de rezerva la care s-a apelat in cele din urma. Ultimele zvonuri o plaseaza pe Mihaela Tatu in grila Prima TV sau Romantica, vedeta abtinandu-se momentan de la orice fel de comentariu.

3 comments:

Anonymous said...

imi pare foarte rau ca a plecat

Anonymous said...

de fiecare data cand o vad pe Mihaela mi se umple sufletul de bucurie

Anonymous said...

de fiecare data se intimpla ca talentele sa fie injosite si intimidate....asta se intimpla doar in Romania, nu stim sa ne protejam potentialul