Saturday, March 22, 2008

Contre intre Mihai Morar si Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a fost joi seara invitata lui Mihai Morar in emisiunea “Rai da’ buni” de la Antena 2. Nervoasa fiind din cauza scandalului cu Prima TV, Oana si-a pierdut efectiv controlul si l-a balacarit pe moderator mai rau ca la usa cortului.

Dupa tot felul de declaratii date in presa scrisa pe tema acestui scandal, Oana a profitat de faptul ca a fost invitata la emisiunea lui Mihai Morar pentru a-si varsa nervii pe moderator. Cei doi “se iubesc la nebunie” de ceva timp, dar parca nu ne asteptam ca Zavoranca sa se dea in stamba in halul asta. Si daca credeam ca nimic din ceea ce vine din partea Queridei nu ne va mai mira vreodata, iata ca ne-am inselat. In cadrul emisiunii lui Morar, aceasta s-a luat de moderator si l-a jignit mai rau ca la usa cortului, de parca ar fi fost vina lui ca cei de la Prima TV nu o mai vor. Vedeta nu l-a scos toata seara din “musca de rahat”, “prost”, “batut in cap” si “ordinar”, dand inca o data dovada de lipsa de caracter si bun-simt. Cu toate ca primise acceptul sefilor pentru a o da afara din emisiune, Mihai Morar a infruntat-o de unul sing
ur si nu a izgonit-o din platou pentru a nu-i face pe plac. Dupa acest incident neplacut, am contactat cateva vedete pentru a le cere parerea in legatura cu comportamentul Zavorancei in calitate de invitata, insa, din nefericire, nimeni nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect, ca nu cumva sa intre in gura Queridei.

Cånd nu insulta, vandalizeaza

Dupa episodul jenant de la Antena 2, Zavoranca a mers si in ograda de la Antena 1 pentru a se plange de nedreptatea ce i-a fost facuta. Pe tot parcursul emisiunii, de parca ar fi fost un calculator bagat in priza care nu se mai putea opri, vedeta a vorbit extrem de urat la adresa lui Morar. Suntem siguri ca acest circ este departe de a se fi terminat si chiar suntem curiosi ce va fi pana la urma. Din cate am inteles - fapt neconfirmat de nici un oficial al trustului -, Querida se afla in discutii pentru “Razbunarea Oanei” si cu cei de la Antena, negocieri care, dupa episodul de joi, este posibil sa fie sistate. Era bine ca Oana sa se fi gandit la acest lucru inainte sa-si puna poalele in cap intr-o emisiune in direct. A mers la TV sa faca circ, dar nu s-a gandit si la consecinte. Scandalul dintre Zavoranca si Carcotasi este unul mai vechi, insa cireasa de pe tort a fost gestul acesteia de a mascari un panou publicitar care il infatisa pe Huidu. Invitata la Prima TV, la emisiunea lui Teo, Oana a dat nas in nas cu un tablou care il infatisa pe Carcotas in marime naturala. I-a pictat acestuia mustati si cate si mai cate, devastand astfel panoul in valoare de mai multe milioane de lei. Acest incident, precum si alte declaratii facute de Oana Zavoranu cu privire la vedetele postului lor, i-a determinat pe cei din conducerea Prima TV sa sisteze negocierile cu protagonista serialului “Razbunarea Oanei”. Dupa acest episod care trebuia sa-i serveasca drept invatare de minte, era la mintea cocosului ca daca va repeta show-ul si cu un moderator de la Antena 2, era posibil ca si aici sa aiba aceeasi soarta! Vom trai si vom vedea...


Suparata ca nu e ea mai breaza
Oana Zavoranu a fost informata in cursul zilei de joi ca postul Prima TV a intrerupt negocierile pentru producerea serialului inspirat din viata sa, “Razbunarea Oanei”, ca urmare a faptului ca asteptarile celor doua parti nu coincid. La aflarea vestii, vedeta s-a facut foc si para, declarand razboi postului de televiziune cu declaratii oarecum socante. De fapt, n-ar fi exclus ca motivul supararii Oanei sa fi fost acela ca nu a putut ea sa “le dea papucii” celor de la Prima, motiv pentru care nu-si mai incape’n piele de “bucurie”. “Proiectul meu este mult prea important pentru o televiziune care are o audienta atat de slaba”. Pai bine, poate asa o fi, mai draga, dar de ce ai mai inceput negocierile daca asta este parerea ta despre Prima TV?! De ce nu te-ai dus la un post care are o audienta mai mare, la OTV de exemplu, unde tu spui ca esti tratata ca o regina?!

No comments: