Sunday, August 24, 2008

USA - o tara a tuturor posibilitatilor

In sfirsit ma vad in SUA. Este total diferit de cum mi-am imaginat, si e spre mult mai bine. Chiar ca sunt multe deosebiri de ceea ce avem noi in Europa si ce poti vedea in SUA, mentalitatea oamenilor este diferita, conceptiile lor sunt la fel diferite de ale noastre. Am ramas surprins de foarte mule lucruri pe care nu mi le-am imaginat ca pot sa fie intr-un anumit fel. Si poate ca e mai ok, mai bine decit in Europa. Aici oamenii treiesc mai liber, intr-un mod mult mai diferit, as zice eu mai comod pentru ei insisi. Cind esti aici incepi sa traiesti in felul lor si schimbandu-te, incepi sa intelegi cu adevarat diferenta. Si de obicei te conformezi foarte usor, mai cu seama daca iti place ceea ce faci, vezi, auzi, esti.
Nu prea am timp acum sa dezvalui tot ce simt, asta pentru ca in SUA timpul este foarte alert si trebuie sa ti-l programezi, ceea ce noi, europenii nu prea suntem obisnuiti sa o facem. Revin foarte curind cu noi impresii, iar pe voi, cititorii, v-as ruga sa lasati comentarii, opinii la acest subiect pentru a putea dezbate si intelege adevaratele diferente dintre Europa si SUA.

3 comments:

Anonymous said...

Asta numai la noi in Moldova nimeni nu traieste pe minute. In alte tari la fiecare pas vezi numai ceasuri si oameni care se grabesc de parca ar arde ceva...:)

Randy said...

asta se intimpla...

Anonymous said...

Da, e chiar foarte diferit de lifestyle-ul europenilor, inclusiv moldovenilor, dar cind e asa bine, e atit de usor de adaptat... :)
No homesick yet!
Homesick...? Ce-o mai fi si asta??? :)